2011. június 29., szerda

Varga Katalin: Én Te Ő - kisiskolásoknak - Jelenlegi ára: 1 Ft

Szórakozva ismerhetik meg a szavak és a szófajok világát.
"A Gőgös Gúnár Gedeon és a Mosó Masa mosodája a kisiskolások százezreinek szerzett gyönyörűséget kedves, mulatságos meséivel és verseivel, miközben észrevétlenül a helyesírás szabályaira tanította őket. A népszerű írónő könyve most nagyobb, nyolc-tíz évese gyerekekhez fordul; Pitt és Patt, a bohócikrek, és Dínó meg Dóró, a két cirkuszi oroszlán izgalmas és mulatságos kalandjain vezeti végig a kis olvasókat, melyek során bejárják a szófajok szigeteit. A szavak hercegének birodalma ez, ahol az ármányos Kalamona gyakorta bajt kever, de talpraesett hőseink újdonsült barátaik segítségével túljárnak a varázsló eszén; kalandjaik során pedig meghitt ismeretséget kötnek a szófajokkal és a szavak toldalékaival.
A vidám nyelvtani ismeretszerzés a fordulatos meséken és a mulatságos verseken túl érdekes rejtvények, fejtörők teszik szórakoztatóvá. Görög Júlia pompás rajzok sokaságával elevenítette meg az írónő elképzelte mesevilágot. "
Nem mai könyv, de belül jó állapotú. Kívül a borító egy helyen megszakadt, celluxxal meg van ragasztva! Fotóztam!
Az aukcióm között több tankönyvcsomagot találsz, ha valamelyik könyvre szükséged lenne, akár 1 db-ra is kérlek írj, és ha megoldható megbontom a csomagot!
Ha van egy kis időd kérlek nézd meg a többi aukciómat is, nagyon sok jó, hasznos dolgot töltök fel folyamatosan. Ha csomagként kéred /1050. - Ft - 20 kg-ig! / postaköltséget spórolhatsz!
Simán, illetve utánvéttel nem postázok! Rózsaszín csekket csak a lakcímemre tudok elfogadni! Kérlek ezeket vedd figyelembe licitálás előtt!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-07-07 16:38
. Varga Katalin: Én Te Ő - kisiskolásoknak - Jelenlegi ára: 1 Ft