2011. július 28., csütörtök

Hévizi apartman közvetlenül a tónál - Jelenlegi ára: 8 500 Ft


Csobogó szökőkút a ház előtt, a kávéház színes napernyői, az ide látogatók ráérős sétája, a sok virág, az éghajlat, egy különleges mediterrán hangulatot idéz.  
Hévízen, az európai hírű fürdőváros szívében vagyunk a tófürdőtől 100 méterre, a tavat körülvevő véderdő szomszédságában. Ebben a csodálatos környezetben áll az az apartmanház, amelynek első emeletén az apartmanunk is található.  
A szépen kivitelezett, új, lifttel ellátott háromszintes épület, exkluzív apartmanjaival 2003. májusától várja kedves vendégeit. A ház földszintjén olasz fagylaltozó, kávézó, ajándékboltok és étterem található.
Elhelyezés
Apartmanunk 2+2 főnek nyújt kényelmes és kultúrált pihenési lehetőséget. Az apartmanban négy fő részére felszerelt konyha található edényekkel, hűtővel, kisgépekkel.  
Külön zuhanyzóval és külön WC-vel rendelkezik, az erkély akár reggelizési lehetőséget is kínál. A szobában TV is van, egy franciaágy és egy kinyitható 2 személyes kanapé áll rendelkezésre.
Szolgáltatások
Felszerelt konyha, fürdőszobás szoba, lift, TV a szobában, mozgássérültek részére megközelíthető, üdülési csekk elfogadás
Megközelíthetőség
Apartmanunkat Keszthely felől érkezve legegyszerűbben úgy találhatja meg, ha a MOL-benzinkút után jobbra fordul a városközpont felé, majd párszáz méter után a nagy parkolóval szemben balra kanyarodik a tófürdő és buszpályaudvar irányába.
Árak
A szállás ára függetlenül a vendégek számától, egész évben
8. 500 Ft / apartman / éjszaka
Üdülési csekket elfogadunk! LIcitálás előtt egyeztessünk időpontot!



Jelenlegi ára: 8 500 Ft

Az aukció vége: 2011-08-04 17:46
. Hévizi apartman közvetlenül a tónál - Jelenlegi ára: 8 500 Ft