2012. január 20., péntek

Száraz Miklós György: Ezüst Macska / Új ! - Jelenlegi ára: 880 Ft

Kiadási év: 2005  Kiadó:  Helikon  Oldalszám:  312  Állapot: Új könyv
Eredetiár: 2990ft
Húsz esztendővel ezelőtt Francis X. Loughlin nyomozó sikeresen megoldotta élete talán legrejtélyesebb gyilkossági ügyét. A kihallgatás során Julian Vega, a tizenhét éves vádlott megtört, s végül emberölés vádjával börtönbe került.
Most azonban, két évtized múltán ismét lecsapott a gyilkos, ismét egy fiatal doktornő az áldozat, és a szálak ezúttal is annak a régi ügynek azóta -egy eljárási hiba miatt- szabadlábra helyezett elkövetőjéhez vezetnek. Tehát most is Julian Vega az elsőszámú gyanúsított, aki közel húsz év után a kihallgatóhelyiségben látja viszont Loughlin nyomozót.
Ám az ügy ezúttal nem olyan egyszerű, mint első látásra hinnénk. A DNS-vizsgálat döbbenetes eredményt hoz. A kétségek eloszlatása végett kénytelenek kihantolni az annak idején meggyilkolt lány földi maradványait, mivel a második áldozat körme alatt nem Julian Vega, hanem Allison Wallis, a húsz éve halott doktornő vérét találják.
A két férfi, a nyomozó, és a gyanúsított a törvény két ellentétes oldaláról közelítenek egymáshoz. Mindketten bizonyítani akarnak, ugyanakkor mindketten tisztában vannak önmaguk korlátaival...
Peter Blauner igen különös, feszültségekkel teli regényében a jó és a rossz küzd meg egymással, míg végül ott bukkan fel az igazság, ahonnan senki sem várta.


Jelenlegi ára: 880 Ft

Az aukció vége: 2012-02-02 15:44
. Száraz Miklós György: Ezüst Macska / Új ! - Jelenlegi ára: 880 Ft